Unplugged-The Rock blog

12.3.07

Iron Maiden live in Athens (Τα πρώτα Video)

Προς στιγμήν λέω μόνο ότι έγινε κόλαση και ότι πραγματικά ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!!

Δείτε μερικά βιντεάκια που ήδη ανέβηκαν στο youtube. Ποιότητα χάλια, αλλά αξίζει τον κόπο.

Ειδικά η στιγμή που τραγουδήσαμε το happy birthday στον Steve Harris



και η στιγμή με το Οέοοοοοο, όλα τα λεφτά.










Πραγματικά μοναδική εμπειρία και πολύ συγκινητική, τουλάχιστον για μένα, που είχα την τύχη να τους δω όταν είχαν έρθει το 1989 στο γήπεδο της ΑΕΚ και που εχτές συνειδητοποίησα, ότι κάποια πράγματα δεν γερνάνε ποτέ.

Θα επανέλθω με λεπτομέρειες...

6 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

Χνουδάκι μου ήσουν κι εσύ εκεί?
Ο Edie είναι δικό μου ;)

Έγραψα μια γρηγοράτζα στο
http://seaconfused-music.blogspot.com

:)))

13/3/07 11:34  
Blogger Horexakias said...

Ακριβως.Μερικα πραγματα και μερικοι ανθρωποι παραμενουν ιδιοι και απαραλλαχτοι, στο περασμα των χρονων.Ή μηπως οχι?? Ισως παλι και εμεις να τα βλεπουμε ετσι, γιατι ετσι μας αρεσει να τα βλεπουμε και να τα θυμομαστε. Ή μηπως οχι παλι.....?

13/3/07 20:05  
Anonymous Ανώνυμος said...

filaraki itan korifaia katevika kai egw gia prwth fora kai akoma mporw na se vevaiosw oti den exw er8ei akoma sthn pragmatikotita. 8EOI . itan to kalitero pragma stin zwh m mexri stigmis :)

14/3/07 19:17  
Blogger Xνούδι said...

Θαλασσένια τα είπαμε εμείς :)
Στο youtube είδα το όνομά σου και αναρωτιώμουν αν όντως ήσουν εσύ.

Horexakias
Στην συναυλία πήγα απλά για να με θυμηθώ και για να τους θυμηθώ 18 περίπου (!!!!) χρόνια πριν.

Με πολύ θετική διάθεση΄. Μετά από 2 σχεδόν ώρες με σιγουριά λέω ότι και ο ήχος τους και οι ίδιοι ως σκηνικές παρουσίες και όλο το concept τους, ήταν φρεσκότατα. Και ναι, αγέραστα.

Δεν ένιωσα καθόλου το ίδιο συναίσθημα με εκείνο που μου δημιουργήθηκε όταν είδα στην τηλεόραση βέβαια, την επανένωση των Pink Floyd για κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό που δεν θυμάμαι τώρα, τους οποίους επίσης είχα δει live όταν είχαν έρθει στην Αθήνα το '89. Γερασμένοι, να σέρνονται στην σκηνή, να αγκομαχούν οι άνθρωποι προσπαθώντας να κινηθούν ζωηρά και να δώσουν λίγο πιο νεανικό τόνο στην όλη παρουσίαση, τρομερά αποτυχημένα.

Ακόμα θυμάμαι την απογοήτευση που ένιωσα εκείνο το βράδυ.

Με τους Maiden η αίσθηση που είχα ήταν (και χωρίς υπερβολή θα το πω) αυτή του deja vu. Λες και εκτοξεύθηκα δυο δεκαετίες πριν. Μάλλον όχι λες και. Σίγουρα εκτοξεύθηκα...

Ανώνυμε
Μια από τα ίδια. Την επομένη δεν μπορούσα καν να πω εντυπώσεις από την ένταση :)

Καλημέρες.

15/3/07 10:06  
Blogger Kabamaru Igano said...

Εγώ είμαι ο master της γκαντεμιάς παίδες... Ξέρεις τι είναι να έχεις το εισητήριο στα χέρια σου, να έχεις κλείσει και τρένο για να κατέβεις και 2 μέρες πριν την πολυπόθητη συναυλία να γίνεται μια στραβή στην δουλεία και να την χάνω?... Και ναι έχω το μοναδικό άθικτο εισητήριο από την συναυλία που είναι το δικό μου γιατί δεν μπόρεσα να πάω!!! Βλέπω όλα αυτά τα Βίντεο και ακούω και σχόλια από αλλους και φίλους μου που πήγαν και με πιάνει τρέλα!!! Χ(

Τές πα... Έχω να βλέπω το εισητήριο... :(

Και μια και είσαι Bloger και σύ ρε φίλε πέρνα και από το νέο φτωχικό μου και μάζεψε και άλλους, να τα λέμε και εκεί για διάφορα θέματα. :)
Happy Bloging!!!

21/3/07 17:30  
Anonymous Ανώνυμος said...

eleos file m kabamaru !!!!!! Kouragio Tou Xronou pali h telos panton opote ksana erthoun oi 8eoi!!!!!!Me xalase polu to gegonos oti tous parakalagame na pou to Alexander The Great Kai autoi tpt!!!!!! Eleos!!!!!pantos den exw kanena allo parapono !!!!!!!!! Korufh to Concert!@@@@@@@@

22/3/07 00:57  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home