Unplugged-The Rock blog

16.2.07

Τις θέλω όλες! (και θα τις έχω).





“Βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο της προεργασίας του επόμενου άλμπουμ”. Θα αρχίσουμε να ηχογραφούμε στις 12 Μαρτίου. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μοιραστούμε την εμπειρία αυτή με τον Ρικ Ρούμπιν (ο παραγωγός του δίσκου). Μια στιγμή όμως… Υπάρχουν κι άλλα νέα. Διαπιστώνουμε πως το Ιούνιο θα είναι καιρός να κάνουμε ένα διάλειμμα κι από τη στιγμή που περάσαμε τόσο καλά στην Ευρώπη το περασμένο καλοκαίρι, σκεπτόμαστε να επιστρέψουμε και να παίξουμε σε διαφορετικές χώρες τις οποίες δεν επισκεφτήκαμε πέρυσι”.

Tάδε έφη ΜΕΤΑLLICA!!!!!!!!!

Οι φήμες οργιάζουν για εμφάνισή τους την τελευταία μέρα του Rockwave Festival στο Terra Vibe τον Ιούλιο. Στην επίσημη ελληνική ιστοσελίδα τους, αναφέρεται ως σίγουρο γεγονός, όπως και στην επερχόμενη ανακοίνωση των διοργανωτών. Ακούγονται επίσης ονόματα όπως οι System of a down και οι ΑC/DC.

Oι τιμές των εισιτηρίων πάντως, για την συγκεκριμένη ημέρα του Rockwave στην προπώληση (που θα ξεκινήσει στις 21/02/2006) έχουν ήδη ανακοινωθεί και θα έχουν ως εξής:

Όρθιων -Διακεκριμένη περιοχή: 100 Euro

Όρθιων-Pitch A: 80 Euro

Όρθιων -Γενική Είσοδος: 60 Euro

Σημεία προπώλησης και ώρες λειτουργίας:

ΤΙCKET HOUSE Aθήνα

Πανεπιστημίου 42 (Εντός Στοάς) Τηλ: 210 3608366
Ώράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα – Τετάρτη 10:30 – 18:30
Tρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 10:30 – 20:00
Σάββατο 10:30 - 16:00


Μέσα στον Μάρτιο έρχονται και άλλα δύο πολύ αγαπημένα συγκροτήματα.

Το Σάββατο 3 Μαρτίου στην Αθήνα και την Κυριακή 4 στη Θεσσαλονίκη οι BLACKFIELD έρχονται για να μας παρουσιάσουν τη νέα τους δουλειά αλλά και τα τραγούδια με τα οποία τους αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή.

Οι Reamonn επίσης εμφανίζονται στην Θεσσαλονίκη Παρασκευη 16 Μαρτιου 2007 στην "Υδρόγειο" με ώρα έναρξης: 21.30 και στην Αθήνα το Σάββατο 17 Μαρτίου στο fuzz live music club Λ. Βουλιαγμένης 22 με ίδια ώρα έναρξης.

Εισιτήρια προπωλούνται ήδη στο ticket house και η τιμή τους είναι 40 ευρώ.

Φαντάζομαι τι έχει να γίνει κι αυτό το καλοκαίρι...

5 Comments:

Blogger teo said...

Καιρός είναι για τους AC/DC...
Αυτό να δω και τα χω δεί όλα.

17/2/07 00:50  
Anonymous Ανώνυμος said...

Ποιοί θα πάνε στη διακεκριμένη περιοχή άραγε;

Και θα τις έχεις ε;
πρασίνισα...

17/2/07 16:57  
Blogger Xνούδι said...

Θεοφιλε
Δεν νομίζω ότι θέλω να τους δω. Κάποτε τους λάτρευα. Πιστεύω όμως πως πρέπει να ξέρεις πότε να αποσσύρεσαι από την κυκλοφορία.

Γιατρέ άσε τα χρώματα και τρέχα να βγάλεις μαγικά χαρτάκια.
Εχεις καιρό μέχρι τον Ιούλη.

20/2/07 21:13  
Blogger Horexakias said...

AC/DC χωρις bon scott,γινετε?Δε γινετε.Συμφωνω με τη χνουδι,αν και μουσικα παραμενω ακομα old time classic.Αντε να δουμε και ποιος αλλος θα'ρθει.

21/2/07 20:45  
Blogger Xνούδι said...

Horexakia
Μωρέ κι εγώ old time classic παραμένω. Αυτό που δεν μπορώ, είναι να βλέπω την εφηβεία μου να σέρνει τα πόδια της πάνω στην σκηνή με εμφανή τα σημάδια της γήρανσης...

υγ. Πολλοί θα έρθουν. Ακούγονται τρελλά ονόματα. Θα ενημερώσω φυσικά, όταν τα νέα θα είναι κάπως πιο σίγουρα. Αν είναι να χαρούμε, να είναι στα σίγουρα :)
Καλημέρες

22/2/07 09:07  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home